Aan alle bezoekers en belangstellenden.

Welkom op de website van “Heumen in Beeld”.

IN MEI 2018 IS ER EEN  NIEUWE PRIVACYWET GEKOMEN AANGEZIEN IK OP DEZE SITE FOTO’S GEPLAATST HEB VAN MENSEN UIT HEUMEN.

DE FOTO’S ZIJN ALTIJD IN OVERLEG MET DE PERSOON VAN WIE IK DE FOTO’S GEKREGEN HEB GEPLAATST.

MOCHTEN ER TOCH MENSEN ZIJN DIE BEZWAAR MAKEN OVER EEN BEPAALDE FOTO ZAL IK DEZE VERWIJDEREN.

2016-12-02: De website is klaar. Alle teksten en bijschriften van de fotocollectie zijn weer teruggeplaatst. Per foto in het album kunt u zelf ook aanvullende gegevens vermelden. Als de tekst wordt goedgekeurd, zal deze ter aanvulling of correctie worden geplaatst. Dank voor het meedenken.

Met deze nieuwe uitvoering kan nog directer worden ingespeeld op alles wat met ons mooie en dierbare Heumen te maken heeft.
Daarbij zal vooral de aandacht worden gericht op de oude beelden, mogelijk in combinatie met de beelden van nu. Uw reacties en medewerking wordt op hoge prijs gesteld. Vaak bevindt zich in een oude schoenendoos, of keukenlade een schat van oud beeldmateriaal, zoals foto’s, oude familiefoto’s, , films documenten, etc. en ook zijn er in het verleden geluidsopnamen gemaakt waarmee u een groeiend publiek op de website blij mee maakt. En niet alleen de inwoners uit Heumen, maar ook uit de omgeving, ja, zelfs uit verre buitenlanden…!

Heeft u nog , foto’s of documenten van de Gemeente Heumen die u op de website wilt laten plaatsen, neem dan contact met mij op via het contactformulier 

NIEUWE FOTO’S GEPLAAST IN ALBUM MENSEN UIT HEUMEN 3

NIEUWE FOTO’S GEPLAAST IN ALBUM HUIZEN GEBOUWEN EN BOERDERIJEN

HEEL VEEL FOTO’S VAN VROEGER 

U kunt uw reactie in het gastenboek achterlaten.
Tot ziens op de website!

 Er worden regelmatig nieuwe foto’s op de site gezet.